Gelegenheidsdrukwerk

 

Drukwerk voor een speciale dag nodig?

Zoeken jullie een unieke design voor jullie mooiste dag?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

We bespreken jullie wensen en dan ik ga aan de slag. Alles kan, dus durf te vragen.

Stickers altijd sneller dan een schildering!

Hadden jullie heel graag een schildering op de muren of ramen van de nieuwe zaak, maar geen tijd om te wachten! Neem dan een STICKER.

 

Willen jullie voor de geboorte van jullie kindje graag een illustratie van jullie nieuwe gezin op een spandoek, sticker of paneel dit is allemaal mogelijk.

Drukwerk nodig voor een volledige nieuwe huisstijl?

 

Een huisstijl

Een Huisstijl is meer dan enkel een logo of het vermelden van uw logo op uw bedrijfsdocumenten, het is een volledig ‘pakket’.​​ We hebben een breed scala aan definities waaruit we kunnen kiezen. Het ontwerpen van een huisstijl verwijst niet alleen naar grafisch ontwerp, er zit ook een strategie achter. Een huisstijl wordt gebruikt in alle sectoren, bedrijven, en ik zou zelfs durven zeggen, in alle geledingen van de maatschappij. Telkens met specifieke eigenheid en eisen.

 

​Een logo is slechts één aspect van een huisstijl.

Het helpt natuurlijk om een bedrijf te onderscheiden van zijn concurrenten, maar een logo betekent niets, zolang uw onderneming het ‘niet waar maakt’ en geen waarde geeft aan haar producten en / of diensten. Een huisstijl is heel wat meer dan enkel maar een logo.

 

Herkenbaarheid​

Als u een organisatie herkenbaarheid wil geven kiest u beter voor een abstract en eenvoudig logo. Het hoeft niet per definitie een betekenis te hebben dat de activiteiten van de organisatie of onderneming reflecteert.

 

Huisstijl: Typografie

Goede typografie creëert duidelijkheid: “Het geeft een rust” gevoel in het onderbewustzijn van mensen.​

​Een goed geproportioneerd, mooi lettertype kan het verschil maken op een website, zelfs bij het opmaken van een corporate flyer of ander drukwerk.

 

Nog meer snufjes

Klik op de onderstaande buttons

 

12 mooie illustraties en een mooie cover samen gebundeld met wire-O. Deze kan je mooi omhoog hangen.

 

12 mooie illustraties bij elke maand + een mooie cover 

7 wenskaarten A6 formaat met vouw linkse kant. Binnenkant blanco

incl witte enveloppen.